Dijalog

Kako se projekt Vis Viva bude razvijao, tako ćemo u ovu sekciju redovito unositi najnovije informacije i dokumentaciju, važne za upoznavanje s projektom i njegovim utjecajima.

Partnerske tvrtke u ovom projektu osigurat će pravovremeno i cjelovito informiranje javnosti prije i tijekom postupaka procjene utjecaja planiranih zahvata na okoliš.

Ovaj je pristup usklađen sa zahtjevima Aarhuške konvencije i najboljim europskim praksama informiranja i sudjelovanja javnosti tijekom različitih faza razvoja značajnih infrastrukturnih energetskih projekata.

Tako je već u ovoj fazi razvoja projekta organiziran niz predstavljanja projekta i njegovim ključnih utjecaja za pojedine skupine javnosti.

Na taj način partnerske tvrtke dobivaju vrijedne komentare i mišljenja koja im pomažu u boljem razumijevanju pitanja koje bi mogle interesirati javnost, kao i različitih očekivanja.

Sve ovo ima za cilj doprinijeti boljoj kvaliteti informiranja i sudjelovanja javnosti tijekom javnih rasprava kako bi svi uključeni mogli donijeti odluke u skladu s načelima održivog razvoja.

VAŠE NAM JE MIŠLJENJE VAŽNO

Ime i prezime (obavezno)

E-adresa (obavezno)

Naslov poruke

Pitanje ili komentar

VIJESTI

Najnovije informacije o projektu i njegovim mogućim utjecajima možete pratiti u rubrici vijesti.

ČESTA PITANJA

Svoja mišljenja, primjedbe i prijedloge možete nam uputiti i putem kontaktnog obrasca dostupnog u sekciji dijalog. Odgovore ćemo redovito objavljivati u rubrici česta pitanja.

DOKUMENTACIJA

Dokumentaciju o projektu i njegovim mogućim utjecajima možete pogledati u rubrici dokumentacija.